“Slotdag” Sc Twijzel

Komende zaterdag sluiten we het seizoen, wat eigenlijk nog maar net een beetje op gang was gekomen, weer af. Dit doen we met een soort van kleintje slotdag.

Zoals eerder deze week al vermeld hebben de activiteiten commissies van @kvOlympia en Sc Twijzel voor de jeugd een mooi programma vol verrassingen samengesteld. Ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom om hierbij een kijkje te komen nemen. Het ochtendprogramma voor de jeugd begint om half tien.

Vanaf ongeveer 12.45 uur speelt ons dames team een oefenwedstrijd tegen de dames van VCR. Om half drie mag Sc Twijzel 1 het vervolgens opnemen tegen vv Kollum. We hadden gehoopt dat deze oranje getinte opmaat om 18.00 uur een vervolg zou krijgen met een kwartfinale wedstrijd van het Nederlands elftal. Dit is dus even anders gelopen.

Wel zal er na afloop van de wedstrijd door een bekende dj muziek worden “gedraaid” op het terras. Ook is Teije Huisman catering aanwezig voor een hapje. Tenslotte zal er afscheid worden genomen van oud trainer Johannes Douma, kantinemedewerkster Miranda Mulder en de bestuursleden Johannes Henstra en Alex de Haan.

Voldoende ingredienten om er met elkaar een gezelllige dag van te maken. We hopen dan ook dat velen van jullie as zaterdag de gang naar ons sportpark zullen maken.