SC Twijzel 2

5e klasse G

Alco Boersma; Sinds jaar en dag een doelpuntenmachine maar vliegt nog steeds als een jonge hond op alle ballen af. Wordt ook wel de “Pellè fan Twizel” genoemd. Zelfde techniek en schiet ook zowel in als naast het veld met scherp. Alco schiet alleen wild terwijl Pellè jacht maakte op vrouwen.

Arjen de Jong; Gaat als captain altijd voorop in de strijd. Ervaren verdediger die naast het betere sloopwerk ook over aanvallende driften beschikt. Is alleen nog niet in de omstandigheid geweest om een bedreiging te zijn in het Goudenschoen klassement. Fokt naast tegenstanders ook konijnen op die kennelijk ook APK gekeurd kunnen worden.

Arnold van der Velde; Één van de routiniers van het elftal. Broer van leider Remco, staat naar verluidt daarom vaak ook opgesteld.

Auke van der Wal; Onmisbaar binnen het elftal door zijn relaxte houding, heeft de geweldige kwaliteit om zichzelf weg te cijferen voor het team. Combineert deze Surinaamse instelling soms met onverwachte mooie doelpunten op trainingen en wedstrijden. Zou gerust eens aan de Duracell batterij van Jasper Heidstra kunnen likken.

Chris-Jan Borgers; Is nog steeds als Björn Vleminckx look-a-like in te huren inclusief doelpunten. Maakt gemiddeld vaker zijn excuses tijdens een wedstrijd dan dat Dave Roelvink zou moeten doen. Weergaloos schot in de benen die vaker aan de Twijzelse tifosi geëtaleerd zou moeten worden.

Eibert de Haan; Is de laatste overgebleven Haan. Heeft bewezen niet geschikt te zijn voor de wielersport. Vecht zich terug van een blessure na een demarrage uit Kollumerzwaag. Heeft een onsterfelijke status binnen alle selecties door een weergaloos doelpunt te scoren. Maar waar iedereen twijfelt over de bewustheid is Eibert uiterst cool. Durft gerust iedereen te vertellen hoe je een wonderschoon doelpunt moet maken.

Feye Postma; Solide verdediger die tot de ruggengraat van de Goddelijke Wezelingen gerekend mag worden. Heeft bij het eindejaarsfeest altijd een prominente rol waarbij hij geheel in stijl gekleed is. Heeft volgens de geruchten bij het volgende slotfeestje de regie volledig in handen.

Hilbert Hiemstra; Hoort inmiddels bij de ervaren krachten van Twijzel II. Moet met zijn ervaring zorgen voor evenwicht in het veld. Is als een type Jan Wouters erg belangrijk voor de Goddelijke Wezelingen. Bloedfanatiek binnen de lijnen van het voetbalveld en kan overal op het veld ingezet worden.

Jacob van der Veen; Nieuwste aanwinst binnen de geledingen van de Goddelijke Wezelingen. Schijnt door zijn goede optredens nu al op de shortlist te staan van nieuwbakken hoofdtrainer van het eerste. Broertje van Surpeme Weasel Rein van der Veen.

Jan Storm; Multi-inzetbaar talent, van verdediger bij de junioren tot verdediger bij de Twijzel II. Laat zien een waardig Goddelijk Wezelingetje te zijn door hard werken en goede opbouwende kwaliteiten.

Jasper Heidstra; Wordt momenteel gezocht door Derk Bolt. Heeft de mooist juich op zijn naam staan na een dito doelpunt in de kampioenswedstrijd tegen Jubbega. Zou een aanwinst voor iedere eredivisie club zijn en niet alleen als mascotte. Werkt een slag in de rondte heeft de energie van een Duracell konijn.

Johan van der Zwaag; Is sinds jaar en dag keeper. Heeft vakkundig een uiterlijk imago gecreëerd waarmee spitsen zand in de ogen gestrooid wordt want weet met katachtige reflexen de meest moeilijke ballen uit de hoek te slaan. Heeft met een ijzersterk seizoen bewezen het fundament van de verdediging te zijn!

Kees Jongsma; Is na een aantal jaren eindelijk verstandig geworden door in een elftal te gaan spelen die passen bij zijn kwaliteiten. Heeft de gave om tijdens training totaal niet te zweten. Gaat voor zijn tweede GoudenSchoen in twee jaar en heeft naar het schijnt al de limousine gereserveerd voor de uitreiking.

Pieter van der Meulen; Heeft naast zijn voetballende verplichtingen ook leidinggevende taken. Is de lijstaanvoerder van een familie gevuld met Twijzels voetbaltalent. Zou nog steeds een aanwinst zijn voor iedere 1e selectie met zijn harde werken maar door blessures alleen nog maar instaat tot spelen van de eerste helft. Wonderlijk genoeg is de derde helft nooit geen probleem.

Remco van der Velde; Medeleider en stuwende kracht achter de Goddelijke Wezelingen. Belangrijk zowel in als buiten het veld. Welbekend binnen de muren van de kleedkamers. Zijn flatulentie zorgt bij anderen wel eens voor overlast, heeft er zelf schijnbaar nooit geen last van. Is met zijn ruim 2 meter lange lichaam inmiddels gevreesd als kopwonder binnen de 16 meter.

Rinse Boersma; Is vanaf de oprichting al aangemeld als lid. Oerwezeling in hart en nieren. Heeft opvallende overeenkomsten met een goede whiskey; onvoorspelbaar effect en wordt met de jaren beter!

Tjibbe Brinkman; Is door zijn politieke functie van nature goed in praten over het spelletje maar laat ook nog regelmatig zien van waarde te zijn in de zestien meter. Is verantwoordelijk voor een voetbalbegrip wat alleen in Twijzel wordt begrepen: de Tjibbiaanse actie.

Tjerry vd Wal; Leeft volledig volgens de stelling;” Trainen is voor de talentloze”. Helpt ook niet dat hij door de week ver weg van Twijzel is. Laat desondanks zien dat je zonder training goed fit bij de wedstrijd kunt verschijnen. Moet momenteel helaas revalideren van een zware blessure.

Wiebe de Vries: Is als mede captain erg belangrijk geweest voor het binnenslepen van het kampioenschap. Wordt ook wel de blanke Willems genoemd omdat hij als verdediger aanvallend ingesteld is en naar het schijnt ook meerdere onbekende nakomelingen heeft.

Johannes Marinus; Iemand die al jaren als eerste op het wedstrijdformulier genoteerd wordt. Schijnt net als Obelix als kind in een pot gevallen te zijn, maar deze was gevuld met RedBull waardoor hij meer dan genoeg energie heeft voor zijn tomeloze inzet. Heeft na jaren van training inmiddels geen trainingen meer nodig om goed te zijn.

Kor Bruining; Liefhebber en stylist pur sang omdat hij naast Goddelijke Wezeling ook beschikbaar is voor de 35+. Verrast iedereen met zijn kwaliteiten en leeftijd. In de wandelgangen van het clubgebouw wordt gefluisterd dat Bergkamp zijn acties van Kor heeft geleerd. Is begaafd met een fenomenaal linkerbeen waarmee hij regelmatig zijn directe tegenstander ter aarde laat storten.

Trainer(s):
Arjan Douma; Uiterst talentvolle trainer, die door blessures helaas een einde heeft moeten maken aan zijn eigen actieve voetbalcarrière. Heeft als spelend Goddelijke Wezeling een Zilveren Schoen bemachtigd, gaat nu als trainer verder voor andere prijzen.

Germ de Haan; Zeer ervaren Twijzel die de voetbalwereld goed begrijpt. Krijgt het voor elkaar om een ontrainbare groep aan het trainen te krijgen.

Kor de Hoop; Voor de meesten beter bekend als meester Kor. Kan door zijn volume gerust vanuit zijn achtertuin de training oppakken. Uiterst fanatiek en benadert elke training als een wedstrijd.

Trainingstijden:
Donderdag: 19.15 uur – 20.45 uur