Even voorstellen, vernieuwde jeugdcommissie

De afgelopen jaren verliep het voetbalseizoen gehaal anders dan dat we graag hadden gezien. De reden hiervoor hoeft niet genoemd te worden, dat is al wel bekend. Dit zorgde voor beperkingen in het geen wat we het liefst doen, voetballen, maar bood ook nieuwe mogelijkheden. Zodra de mensen in Den Haag enige ruimte aanboden om te mogen sporten heeft de club dit met beide handen aangegrepen. in samenwerking met KV Olympia kon veel jeugd, lid of geen lid van de club, deelnemen aan de vele circuittrainingen die werden georganiseerd.

Gelukkig is op dit moment het ‘oude normaal’ weer terug met enkele uitzonderingen daar gelaten. Met vol goede moed is het seizoen weer gestart. In tegendeel tot veel verenigingen in de regio is SC Twijzel gegroeid in haar leden tijdens de pandemie. Hier zijn wij als club erg trots op.

Een nieuw team in een bestaande commissie, namelijk de jeugdcommissie. Johannes van der Meulen heeft afscheid genomen als voorzitter van de jeugdcommissie. Zijn broer Willem van der Meulen heeft het stokje overgenomen. Johannes werd bijgestaan door Peter Poortman. Peter speelt al enkele jaren in ons 1e elftal en blijft actief in de jeugdcommissie. Naast deze twee mannen zijn Ellen De Vries – Slotegraaf en Rein van der Veen aangeschoven. Ellen is voor velen geen onbekend gezicht. Naast een fanatieke voetbalmoeder is ze zeer actief als vrijwilliger in Twijzel. Rein van der Veen is net als Peter één van de spelers van ons 1e elftal.

Voor het 2e jaar oprij hebben we een samenwerking met SC Kootstertille. Deze samenwerking is niet alleen om problemen op te lossen wat betreft de teamindeling, maar als verenigingen zien wij ook nieuwe kansen en mogelijkheden in de samenwerking. Samen met de leiders en trainers maken we er een sportief seizoen van waarbij plezier voorop staat.

Met vriendelijke groet,

Namens de Jeugdcommissie,

Willem van der Meulen                06 11335837

Ellen de Vries Slotegraaf             06 25260885

Peter Poortman

Rein van der Veen
 

Mailadres: jeugdcommissieSCTwijzel@hotmail.com