Dirk Pieter Boersma en Sc Twijzel verlengen samenwerking!

Gehele staf blijft intact!

Sc Twijzel en trainer Dirk Pieter Boersma hebben besloten hun tot dusverre succesvolle samenwerking met minimaal nog een jaar te verlengen. Voor zover de corona maatregelen het toelieten zijn de onder leiding van Dirk Pieter behaalde prestaties uitstekend. In zijn eerste – vroegtijdig afgebroken – seizoen bleef Dirk Pieter ongeslagen. In het huidige seizoen staat hij met Sc Twijzel in de winterstop op een meer dan verdienstelijke 2e plaats. Een mooie uitgangspositie om dit jaar een prijs te pakken in de derde klasse B. Ook in 2 seizoenen bekervoetbal heeft Boersma met Sc Twijzel nog niet verloren. Dit betekent dat voor het tweede achtereenvolgende jaar wordt overwinterd in de beker. Dirk Pieter mag nu bedenken hoe hij in de volgende ronde tegen zondag hoofdklasser Hoogeveen zijn ongeslagen bekerstatus gaat behouden;)

Behalve de goede prestaties zijn vooral de aanwezige randvoorwaarden en perspectieven een belangrijke reden om met elkaar door te gaan. Dirk Pieter Boersma is ervan overtuigd dat er nog rek zit in de huidige spelersgroep van Sc Twijzel en dat er nog stappen zijn te maken. Aan de andere kant is het zo dat er voor Dirk Pieter bij Twijzel zelf nog voldoende ontwikkelkansen zijn en dat er voor hem ook nog wel het een en ander valt te leren. Tenslotte is het zo dat de onderlinge samenwerking tussen trainer, staf en selectie als erg plezierig en goed mag worden beschouwd.

Deze goede en inspirerende samenwerking met de trainer maakt ook dat de hele staf en begeleiding inmiddels heeft aangegeven volgend jaar weer van de partij te zijn. Dit betekent dat leider Jelle van der Meulen, verzorger en conditie-/krachttrainer Jorrit de Jong, keeperstrainer Jochum Bouma en grensrechter Kei Posthumus voor Sc Twijzel behouden blijven.

Een “boppeslach” waar bestuur en technische commissie van Sc Twijzel erg content mee zijn.