Hoofdsponsoren

BalanS Sport de Haan

 

logo 2017

We leveren sportkleding, uit eigen productie, aan sportverenigingen in de breedste zin dus van voetbal tot volleybal, van wielrennen tot korfbal, van atletiek tot basketbal enzovoort. Naast de kleding kunt u ook bij ons terecht voor alle voorkomende materialen en natuurlijk ballen. Kortom alles wat nodig is om uw sportvereniging draaiend te houden vindt u bij BalanS Sportartikelen. De kracht van de Balans Group is dat alle kleding en sporttassen altijd in hetzelfde ontwerp en kleurstelling kunnen worden na geleverd, dus uw vereniging krijgt zodoende een unieke uitstraling. Het werkgebied van Balansport Noord/West Nederland is Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noord-Holland.

www.balanssport.com

Autohandel Twijzel BV.

 

AHT Twijzel is een universeel garage bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in in- en verkoop van gebruikte auto’s. Met ons doorlopende aanbod bieden wij auto’s aan in alle prijsklassen. Gemiddeld hebben wij 45 tot 50 auto’s op voorraad, veelal van de eerste eigenaar.

www.aht-twijzel.nl

Gommers verhuur

 

Gommers Verhuur houdt zich bezig met de verhuur van toilet- en snackwagens voor alle gelegenheden. Wij beschikken over een aantal toilet- en snackwagens welke van alle gemakken zijn voorzien. Een van onze snackwagens beschikt over een geheel nieuwe inrichting, waaronder nieuwe ovens. Al onze wagens die wij leveren zijn compleet ingericht en klaar voor gebruik.

www.gommersverhuur.nl

Springplezier Wijbenga

 

Logo31

Springplezier Wijbenga is gevestigd in Kootstertille wat in de buurt van Drachten ligt. Wij beschikken over een groeiend assortiment, te denken aan abraham en sarah poppen, ballondecoratie, funfood, geboorteborden, ijskarren, springkussens, partyverhuur, zeskampspellen, ik hou van holland spel. We verhuren met name in de drie noordelijke provincies, Friesland, Groningen en Drenthe. In de zomer verhuren wij veel ijskarren of scheppen wij een ijsje op uw evenement, feest of party. We beschikken over diverse ijskarren met vers ambachtelijk gemaakt schepijs. We komen dan ook veel bij scholen, bedrijven, verenigingen, zorginstellingen etc.

www.springplezierwijbenga.nl

IBC Containers Klaas Pilat

 

IBC containers Klaas Pilat is een groothandel in vaten, IBC’S, en watertanks, zowel nieuw als gebruikt. Ons bedrijf kenmerkt zich door een grote voorraad in gebruikte IBC’S van allerlei soorten en maten we kunnen binnen een dag leveren in Nederland, Duitsland en België.
Stalen en kunststof vaten diverse soorten stalen, metalen en kunststof vaten uit voorraad leveren, zowel nieuw als gereinigd.

www.ibccontainerkopen.nl

Intersport Dokkum

 

Intersport Dokkum is gelegen aan Zuiderschans 1-A te Dokkum. Ons team staat klaar om u van dienst te zijn! Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Graag adviseren wij jou optimaal waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven. That is how we bring ‘Sport to the People’.

www.intersport.nl