Zaterdag 4 juli, circuittraining en penaltybokaal

Komende zaterdag staat al weer de volgende activiteit voor de Twijzeler jeugd op het programma. Aan het begin van de vakantie maken we er een soort mini slotdag van. Alle jeugd van Twijzel tot en met 18 jaar is van harte welkom. Wat gaan we doen:

Circuittraining van nieuw trainersduo

Vanaf 10.00 zal er een circuittraining voor de jeugd worden gegeven door het nieuwe trainers duo van Sc Twijzel Dirk Pieter Boersma en Siemen Sake Kamstra. Een mooie manier voor de jeugd (en ouders en supporters) om kennis te maken met onze nieuwe trainers. Wellicht kunnen we al een beetje ontdekken hoe ons eerste volgend jaar gaat voetballen. Dirk Pieter en Siemen Sake zullen worden ondersteund door diverse jeugdtrainers.

Penaltybokaal

De penaltybokaal is het jaarlijks hoogtepunt van de slotdag. De jeugd kijkt er altijd erg naar uit en het is altijd spannend wie er met de grote bekers naar huis mag gaan. Het zou jammer zijn als we dit jaar geen bekers zouden kunnen uitreiken ivm Corona. Daarom heeft de activiteitencommissie een en ander voor vandaag georganiseerd. Ook aan dit onderdeel mag iedereen mee doen als………

Babyshower

Twijzel lijkt in het najaar te worden overspoeld door een geboortgolf. Een corona effect of toch de ooievaar kolonie in de Mieden? Ook diverse (jeugd)trainers vallen in de prijzen. De nieuwe hoofdtrainer Dirk Pieter en zijn vrouw……, Rouke en Marijke, Pieter en Geeske en natuurlijk onze topjeugdtrainers Johannes en Marieke. Welke jongere is de afgelopen jaren niet door hen getraind of begeleid. Nu lijkt het ons leuk als zaterdag elke jongere een knuffel (of ander babyaardigheidje) meeneemt voor deze geweldige trainers. Op deze wijze kunnen we hen zaterdag op een mooie wijze verrassen. Een “knuffel” als toegangsbewijs voor de penaltybokaal dus. Zet hem op!;)

Matinee

Vanaf 1 juli mag de kantine weer open. We mogen en willen dus ook ouders en andere belangstellenden uitnodigen zaterdag langs te komen om de jeugd aan te moedigen of met elkaar een praatje te maken. Ons kantineteam is er weer klaar voor. Voor de jeugd is er na afloop van de penaltybokaal een broodje knakworst! Ook voor de ouderen is er uiteraard wel een hapje een drankje.

Allemaal van harte welkom dus, laten we er een mooie afsluiter van maken!