Richard Reitsma coördinator jeugdafdeling Sc Twijzel

Afgelopen jaar was er bij Sc Twijzel voor het eerst een externe jeugd coördinator bij Sc Twijzel actief. Bauke Jan Stuursma uit Buitenpost heeft ons op vele terreinen bijzonder goed ondersteund en van constructieve feedback voorzien. Het was bijvoorbeeld goed om van Bauke Jan te horen dat sc Twijzel beschikt over en zich gelukkig mag prijzen met goede jeugdtrainers! Bauke Jan gaat zich de komende periode verder bekwamen in het trainersvak en wordt daarnaast trainer van vv Buitenpost 2. Wij willen Bauke Jan bedanken voor zijn inzet, wensen hem veel succes met zijn trainerscarriere en nemen voorlopig afscheid met een wellicht tot ziens!

Gelet op de goede ervaringen was er de behoefte om deze vacature opnieuw in te vullen. Dit gaan we doen met een goede oude bekende van Sc Twijzel. Oud trainer Richard Reitsma, nu actief bij vv Ouwe Syl, gaat zich de komende tijd inzetten voor de jeugd van Sc Twijzel. Richard Reitsma heeft in een soortgelijke functie veel ervaring opgedaan bij vv Leovardia uit Leeuwarden. Zowel Sc Twijzel als Richard Reitsma zijn blij met de hernieuwde samenwerking.

Recent genealogisch onderzoek heeft uitgewezen dat hard core Leeuwarder Richard eigenlijk een Waldpyk is. Wolkom thûs dus!

Richard gaat zich komende periode samen met onze jeugdcommissie voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen. We gaan er voorlopig maar van uit en hopen dat dit seizoen in augustus gewoon weer van start kan gaan.