Open circuittraining voor jeugd van Twijzel.

Hoofdtrainer Johannes Douma nodigt jeugd (t/m 12jr) van Twijzel uit.

De eerste twee ” gewone” trainingen voor de jeugd hebben we inmiddels weer achter de rug. Mooie trainingsavonden waarbij het plezier erbij de jeugd en bij hun trainers vanaf spatte. “Ûs bern knappe der suver fan op”, sei ien fan de memmen. Ja voor zover het maatschappelijk belang en de impact van de (voetbal) sport nog niet duidelijk was…..

Het is nog niet toegestaan en mogelijk om wedstrijden te spelen. Daarom is er voor de zaterdagochtend naar een alternatieve invulling gezocht. Onder regie van hoofdtrainer Johannes Douma en met behulp van een deel van de selectie wordt er een circuittraining georganiseerd. Hierbij komen in ongeveer anderhalf uur vele oefen- en spelvormen voorbij.

Indachtig de oproep van de minister president en onze wethouder sport en passend binnen de open club gedachte is deze circuittraining toegankelijk voor alle jongeren uit Twijzel tot en met 12 jaar (basisschoolkinderen). Het maakt hierbij dus niet uit of je wel of niet lid bent van onze club en of je wel of niet zo goed kan voetballen. We maken er met elkaar een sportief feestje van!

De circuittraining begint om 10.00 uur (aub niet eerder dan 5 voor tien aanwezig zijn) en zal zo tegen 12.00 uur weer afgelopen zijn. De kantine en de kleedkamers zullen gesloten zijn. Tenslotte geldt ook nu dat er helaas geen ouders en andere toeschouwers toegang hebben tot het sportterrein. Wij vragen hiervoor u begrip en uw medewerking.