Indelingen jeugd en selecties senioren

De afgelopen periode is de jeugdcommissie samen met de technische commissie druk geweest met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Het is altijd een hele puzzel om de diverse teams weer goed gevuld en ingedeeld te krijgen. Het is dan ook goed om te weten – om met een rustig gevoel op vakantie te kunnen gaan- dat een en ander weer prima gelukt is.

Jeugd

Sc Twijzel gaat volgend seizoen met 6 jeugdteams de competitie in. 3 elftallen, 1 keer een 8*8 en 2 keer een 6*6 team. Aan een jeugd onder 7 team wordt nog gewerkt. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen maar er kunnen ook nog wel een aantal bij. Voor informatie hierover kunt u terecht bij Marieke Boorsma of het bij het jeugdbestuur.

Nieuw volgend seizoen is dat we gaan samenwerken met de VV Jistrum. Dit betreft het JO-13 team. De wedstrijden en trainingen van dit team zullen voor een deel in Twijzel en voor een deel in Jistrum worden afgewerkt. Dit vraagt wat extra organisatie van de begeleiding maar we hebben er vertrouwen in dat dit goed gaat werken. In ieder geval zijn de voorbereidende gesprekken met de VV Jistrum in constructieve sfeer verlopen. Deze samenwerking is een mooie oplossing voor beide verenigingen.

Er zijn een paar jeugdleden gestopt en we hebben gelukkig ook weer nieuwe aanmeldingen. Degenen die -al dan niet tijdelijk- stoppen willen we bedanken voor hun inzet de afgelopen tijd en wie weet zien we jullie nog eens terug. De nieuwelingen heten we van harte welkom!

Senioren

Volgend jaar hebben we vijf seniorenteams in de competitie. De samenwerking tussen de dames van Friese Boys en Twijzel wordt verlengd en ook het dames 7 tal gaat na de behaalde successen van afgelopen jaar gelukkig gewoon door.

Bij de mannen hebben we ook een primeur. We gaan volgend jaar van start met een 35 plus team. Dit betekent dat we voor het eerst sinds lange tijd weer met drie heren senioren teams in competitie zijn. Het tweede is kampioen geworden en dat smaakt volgend seizoen naar meer.

Uit de eerste selectie zijn ten opzicht van vorig jaar vier mensen naar het tweede gegaan. Hiervoor zijn twee nieuwelingen voor terug gekomen. Dit betekent dat we een iets kleinere eerste selectie hebben. Dit geeft ruimte om onze oudste jeugd geleidelijk te laten wennen en ruiken aan het senioren voetbal. Dit zal in goed overleg gaan tussen technische commissie en trainers van eerste elftal en de JO19.

U heeft het al eerder kunnen lezen maar voor de volledigheid melden we hier ook nog dat we een nieuwe hoofdtrainer hebben. Johannes Douma uit Buitenpost is al volop aan de slag een heeft inmiddels een aftrapbijeenkomst gehad met de eerste selectie. Er is kennis gemaakt en er zijn afspraken gemaakt voor het volgend seizoen.

Ook keeperstrainer Jack Kruize en verzorger Jorrit de Jong waren van de partij en hebben aangegeven hoe zij volgend seizoen te werk zullen gaan.

Voor nu eerst een goede vakantie gewenst en vanaf augustus gaan we er weer volop tegenaan!

Indeling jeugd seizoen 2018-2019

Indeling senioren seizoen 2018-2019

Indeling dames seizoen 2018-2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *