De belangrijkste bijzaak van het leven…….

Sc Twijzel was, zonder dat we ons daar wellicht van bewust waren, bezig aan een uniek seizoen. Onze damesteam staat bovenaan en was goed en vastberaden op weg naar het kampioenschap. Het jonge derde was na hun overstap in de winter naar de senioren nog steeds ongeslagen tegen de grotere, oudere en vooral ook zwaardere mannen. Het tweede elftal doet na twee achtereenvolgende kampioenschappen opnieuw mee om de bovenste plaatsen en staat op een prima tweede plak in de tussen-/eindstand. En ons eerste team eindigt dit jaar op een derde plek en was volop in de race voor deelname aan de nacompetitie. Zo hoog is Twijzel in haar bestaan nog nooit geeindigd. Een geweldige prestatie van scheidend trainer Johannes Douma en zijn mannen. Ook onze jeugdafdeling heeft over het algemeen een prima jaar achter de rug. Zo zit de JO10 zelfs nog steeds in de beker en deze toppers droomden al van een bekerfinale in de kuip en over de cup met de grote oren……

En dan wordt er op 31 maart definitief een niet geheel onverwachte maar ook wel stevige punt achter het voetbalseizoen gezet. Heel begrijpelijk en in de context voor de grotere opgave waar we als samenleving momenteel voor staan ook een goede beslissing. Het is zelfs een voorrecht dat we ons in het noorden van het land nog druk kunnen maken om voetbal omdat het corona spook ons nog niet zo hard treft als in andere delen van het land. Als vereniging en liefhebbers missen we het voetballen en de onderlinge contacten enorm maar we zijn met elkaar ook best in staat om het belang hiervan te relativeren. ” It is eefkes net oars”. De gezondheid van een ieder staat voorop en hier hebben we ons best voor te doen en onze verantwoordelijkheid in te nemen.

Als bestuur zijn we tezamen met enkele commissies bezig de lopende zaken te behartigen. Hoewel wij natuurlijk ook niet in te grote getale bij elkaar kunnen komen proberen we de meest noodakelijke zaken wel te blijven doen. Zo hebben wij aandacht voor onze liquiditeit, de mogelijkheden om in aanmerking te komen voor tegemoetkoming van de schade vanuit de overheid, zijn wij samen met technische commissie bezig met de voorbereiding op volgende seizoen etc. Wij zullen u komende periode op de hoogte houden van ontwikkelingen en nieuws hierover.

Voor nu wensen wij een ieder veel gezondheid toe. En degenen die getroffen zijn door ziekte wensen wij de komende periode veel sterkte toe. Sterkte en veel energie wensen wij ook onze sponsoren toe die momenteel geraakt worden door de gevolgen van het coronavirus. Met elkaar gaan we ervoor om op een zo’n goed mogelijke wijze door deze moeilijke periode heen te komen.

Met vriendelijke groet, het bestuur.