Corona update, kantine gesloten

De afgelopen tijd zijn wij als club goed door de corona perikelen gekomen. Vrijwilligers hebben erg hun best gedaan en bezoekers hielden zich zo goed en zo kwaad als het gaat aan de bekende maatregelen.

Landelijk en regionaal zien we dat het aantal besmettingen de laatste tijd weer toeneemt. Ook in Twijzel zijn mensen besmet geraakt met het corona virus. Daarnaast zijn een aantal personen in afwachting van de uitslag van hun corona test. Het gaat hier om mensen die in meer of mindere mate betrokken zijn bij onze vereniging. Wij wensen hen en hun families sterkte en van harte beterschap.

Als bestuur hebben we over deze zorgelijke ontwikkeling gesproken. Ook hebben we afstemming gezocht met een deel van onze (kantine) vrijwilligers.Belangrijk is dat wij als vereniging onze verantwoordelijkheid willen nemen en er met elkaar alles aan willen doen de verspreiding van corona in ons dorp zo beperkt mogelijk te houden.

We hebben dan ook besloten onze kantine vanaf donderdag 17 september 18:00¬†uur minimaal voor een week gesloten te houden. Vooralsnog kunnen de geplande trainingen en wedstrijden ” gewoon” door gaan. De kleedkamers zullen geopend zijn. Wel wordt geadviseerd het douchen thuis te doen. Verder blijven de eerder genomen¬†maatregelen en geldende RIVM regels van kracht.

We begrijpen dat deze beslissing wisselende reacties op zal roepen. Voor vragen en reacties kunt u terecht bij een van de bestuursleden.

Sportieve en gezonde groet

namens het bestuur Sc Twijzel,

 

Adriaan Dillema